Kandidat

Billede af Kirsten Normann Andersen, opstillet i Østjyllands Storkreds for SF

Kirsten Normann Andersen

SF

Østjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Ligeløn og flere kolleger skal sikre fremtidens velfærd: Manglen på sygeplejersker, social- og sundhedspersonale, pædagoger m.fl. er en ganske alvorlig trussel mod vores velfærd. Og den manglende søgning til uddannelserne er alarmerende. Forbedrede løn- og ansættelsesvilkår og normeringer skal igen gøre det attraktivt at søge faste stillinger.

  • 2

    Kendte ansigter i sundheds- og ældreplejen - faste teams: Ro og overblik har betydning for kvaliteten i sundheds- og ældreplejen. Det er trygt for borgeren, når sygeplejersken eller social- og sundhedspersonalet har kendskab til skavanker og derfor også kan se forandringer, som der skal handles på. Og det letter arbejdet, når man mentalt kan forberede sig på de opgaver der venter hos den enkelte borger.

  • 3

    Mindre brugerbetaling på sundhed: Brugerbetaling i sundhedsvæsnet skaber stor ulighed, fordi behandling afhænger af, om du har råd. Det er skævt - og derfor skal vi fortsætte med at aftrappe brugerbetaling på eks. tandlæge, fysioterapi, psykologhjælp m.v. Men vi skal også undgå, at brugerbetaling sniger sig ind af bagdøren i ældreplejen, hvor flere og flere ydelser er belagt med brugerbetaling.

Om Kirsten Normann Andersen

Uddannelse
Erhvervsuddannelse
Bopæl
Hørning
Valgt første gang
Folketingsvalg 2015
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2015
Sociale medier