Kandidat

Billede af Helene Liliendahl Brydensholt, opstillet i Nordsjællands Storkreds for Alternativet

Helene Liliendahl Brydensholt

Alternativet

Nordsjællands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Klimahandling og naturbeskyttelse: Som klimaaktivist bliver man ofte kaldt alarmist og beskyldt for at sprede frygt. Men at råbe op om klimaforandringerne handler om at skabe håb og få verdens befolkning og beslutningstagere til at forstå, hvor alvorlig situationen er. Der er fortsat brug for et parti i Folketinget, der har klima og miljø allerhøjest på dagsordenen! Så vores børn og børnebørn kan bevare håbet for en lys fremtid.

  • 2

    En human flygtningepolitik: De sidste årtier har skiftende regeringer strammet asyl- og udlændingepolitikken så meget, at chancerne for at opnå asyl og permanent opholdstilladelse i Danmark er meget lav. Det er dybt usolidarisk med de andre lande i EU og resten af verden - og det er en ekstremt uempatisk tilgang til mennesker, der har brug for vores hjælp. Jeg vil kæmpe for en mere human flygtningepolitik i Folketinget.

  • 3

    Børn og unge i trivsel: Jeg er optaget af at finde løsninger på den massive mistrivsel, vi ser blandt børn og unge. Problemerne med de dårlige normeringer i daginstitutioner, SFO’er og skolerne skal løses politisk. Ligeledes skal der ske et opgør med det store præstationspres samfundet lægger på unge, hvilket fører til, at alt for mange lider af angst, depression, stress og spiseforstyrrelser.

Om Helene Liliendahl Brydensholt

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
Helsingør
Sociale medier