Kandidat

Billede af Erling Bonnesen, opstillet i Fyns Storkreds for Venstre

Erling Bonnesen

Venstre

Fyns Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Frit valg og flere muligheder: Den enkelte borger skal have flere muligheder for at forme sit eget liv. Det betyder, at vi skal have en sundhedssektor, hvor borgeren er i centrum, og har flere muligheder for at vælge frit mellem offentlige og private. Det frie skolevalg skal vi værne om, og gymnasieelever skal ikke fordeles på baggrund af deres forældres indkomst.

  • 2

    Mere fællesskab – Mindre bureaukrati: Det arbejdende fællesskab er kernen af det danske samfund og velfærdsmodel. Gevinsten ved at arbejde skal være større og vi skal belønne dem, som yder en ekstra indsats. Vi har for meget bureaukrati og det skal være langt mindre bøvlet at være en frivillig ildsjæl. Der skal være konsekvente krav til udlændinge og vi har brug for en ny og langt mere effektiv beskæftigelsesindsats.

  • 3

    Et grønt og fynsk væksteventyr: Den grønne omstilling er kommet for at blive og skal drives markedsbaseret. Vi skal sikre fremtidens nye arbejdspladser, vækst og erhverv med investeringer og teknologiudvikling på en afbalanceret måde, så vi ikke jager arbejdspladser og erhverv ud af landet. Vi skal tage hensyn til lokale behov når det kommer til naturnationalparker, støj, vindmøller og transport mellem øerne.

Om Erling Bonnesen

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
Broby
Valgt første gang
Folketingsvalg 2007
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2007
Sociale medier