Kandidat

Billede af Marie Bjerre, opstillet i Nordjyllands Storkreds for Venstre

Marie Bjerre

Venstre

Nordjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Danmark som grønt foregangsland: Klimakrisen kalder på handling. Vi skal ikke være den første generation, som efterlader verden ringere, end vi overtog den. Danmark har alle forudsætninger for at blive et grønt foregangsland med mere ansvarlig forbrug, produktion og genanvendelse. Det kræver, at vi ser bedre vilkår for dansk erhvervsliv som en forudsætning for grøn omstilling, ikke en modsætning.

  • 2

    Tryghed om økonomien: Priserne stiger på alt fra energi til dagligvarer. Det presser mange familier, som må tage hårde prioriteringer i hverdagen. Det er bestemt ikke blevet bedre af, at regeringen har hævet skatter og afgifter mere end 40 gange. Der er brug for at få en sund økonomistyring tilbage på Christiansborg med respekt for, at pengene skal tjenes, før de bliver brugt.

  • 3

    En regering med respekt for grundloven: Under en Venstre-regering vil vi ikke koncentrere magten på få hænder og træffe beslutninger bag mørklagte gardiner. Loven skal overholdes af alle. Derfor skal uvildige advokater vurdere det politiske ansvar i mink-skandalen, og der er brug for mere gennemsigtighed i de politiske beslutninger.

Om Marie Bjerre

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
Aalborg
Valgt første gang
Folketingsvalg 2019
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2019
Sociale medier