Kandidat

Billede af Anni Matthiesen, opstillet i Sydjyllands Storkreds for Venstre

Anni Matthiesen

Venstre

Sydjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Et stærkere og mere trygt sundhedsvæsen: I 2030 vil der være omkring 700.000 danskere, som er over 75 år. Kroniske sygdomme er særligt udbredt hos ældre. Samtidig har flere og flere brug for psykologisk hjælp. Alt for mange børn og unge mistrives, hvilket er en meget stor belastning for den enkelte, men også for de pårørende. Alle som er syge skal have ret til hurtig udredning og hjælp. Det skylder vi dem der har allermest brug for det.

  • 2

    Mindre bøvl for foreningslivet: Foreningslivet kan rigtig mange ting. Det er limen, der binder Danmark sammen og det er med til, at vi møder nye mennesker uden for vores normale hverdag. Men ofte er vores frivillige ved at blive kvalt i for mange regler og for meget bøvl. Jeg vil forenkle kravene til registreringen af foreningernes bestyrelsesmedlemmer og luge ud i kravene til bankernes kontrol med det frivillige Danmark.

  • 3

    Færre skatter, afgifter og mindre bureaukrati til erhvervslivet.: De store mængder af skatter og afgifter belaster erhvervslivet helt urimeligt. Dette giver mindre lyst til at starte som selvstændig og der er øget fare for at danske virksomheder flytter produktionen til udlandet. Derfor vil jeg kæmpe for, at vi fjerne mange af de ekstra økonomiske byrder, som den socialdemokratiske regering har indført fra 2019-2023.

Om Anni Matthiesen

Uddannelse
Erhvervsuddannelse
Bopæl
Grindsted
Valgt første gang
Folketingsvalg 2011
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2007
Sociale medier