Kandidat

Billede af Helle Bonnesen, opstillet i Københavns Storkreds for Konservative

Helle Bonnesen

Konservative

Københavns Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Økonomisk sikkerhed - erhvervslivet er nøglen til velfærd: 1. Priserne stiger og økonomien er usikker. Derfor skal skatten sænkes. Det giver luft i budgettet. 2. Erhvervslivet skriger på arbejdskraft. Regeringen vil hæve dagpengene og sende folk på pension. Men vi skal have flere i arbejde, gerne kvalificeret udenlandsk arbejdskraft. 3. Giv familierne råd til hverdagen og til at holde varmen.

  • 2

    Et trygt og effektivt sundhedsvæsen: 1. Stop med at flytte uddannelsespladser væk fra København. Vi har brug for personale her. 2. Hurtig hjælp ved alvorlig sygdom, psykisk sygdom og støtte til unge, der mistrives. 3. Ældre er gamle nok til selv at vælge; f.eks. mad, rengøring og boligform.

  • 3

    Nemt og sikker rundt i byen: 1. Metro til alle bydele og til hospitalerne. Det skal være nemt for patienter og personale. 2. Stop med at nedlægge P-pladser. Mere parkering under jorden. Det skal være muligt at bo i hovedstaden, selv om man har behov for bil. 3. Staten skal betale for at overdække motorveje tæt på boliger, f.eks. ved Lyngbymotorvejen og Ørestaden.

Om Helle Bonnesen

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
københavn
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2011
Sociale medier