Kandidat

Billede af Mads Fuglede, opstillet i Vestjyllands Storkreds for Venstre

Mads Fuglede

Venstre

Vestjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Mere Midt- og Vestjylland, mindre Christiansborg: Vi skal skabe et Danmark i bedre balance. I Ringkøbing-Skjern Kommune og i Herning eller Holstebro Kommune ved man godt selv, hvordan man gør tingene bedst. Det eneste man mangler, er mulighederne for at gøre det selv. Derfor vil jeg arbejde for mere lokalstyre og mindre Christiansborg.

  • 2

    Et stærkt lokalt erhvervsliv: Et stærkt lokalt erhvervsliv er en forudsætning for stærke lokalsamfund, som sikrer vækst og bosætning i hele lokalområdet. Midt- og Vestjylland er med dets mange industriarbejdspladser, landbrug og fiskeri en del af Danmark med stærke erhvervsliv, som genererer arbejdspladser og vækst. Det er et rigtig godt fundament, som jeg vil bygge videre på.

  • 3

    Sæt skolen fri: Vi skal styrke vores frie skoler og sætte folkeskolen fri. Det er vigtigt for mig, at vi i Danmark får skabt et fundament for grundskolen, hvor lærerne og ledelsen på eksempelvis Spjald Skole ikke behøver hjælp udefra til at finde ud af, hvordan man laver en god skole. Det ved de i forvejen godt selv, og jo mere frihed de får, desto bedre en skolegang sikrer vi for vores børn og unge.

Om Mads Fuglede

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
Hvingel
Valgt første gang
Folketingsvalg 2019
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2015
Sociale medier