Kandidat

Billede af Jakob Ellemann-Jensen, opstillet i Østjyllands Storkreds for Venstre

Jakob Ellemann-Jensen

Venstre

Østjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Mere frihed til selv at bestemme: Jeg ønsker at skabe et Danmark, hvor den enkelte tager større ansvar for sin egen tilværelse og har frihed til selv at bestemme, hvordan livet leves bedst. Der skal være mindre politisk indblanding i danskernes hverdag og en langt større valgfrihed i vores velfærdssamfund. Fordi mennesker er forskellige.

  • 2

    Det skal kunne betale sig at arbejde.: Jeg mener, at vi skal belønne de hårdtarbejdende danskere og sikre, at det bedre kan betale sig at tage et arbejde. Det skal vi gøre ved at sænke skatten for folk i arbejde, så helt almindelige familier, der går på arbejde, kan mærke det i deres økonomi, ligesom vi vil belønne unge og ældre, der vil yde en ekstra indsats.

  • 3

    Danmark skal gå forrest i klimakampen: Danmark skal være det land, der går forrest og udvikler de nye grønne løsninger, der er brug for i hele verden. Vi skal ikke sende vores arbejdspladser og udledninger til udlandet, men i stedet se den grønne omstilling som en kæmpe mulighed for dansk erhvervsliv. Derfor er vi klar til at investere markant i den grønne omstilling og stille klare krav, så Danmark kan være et grønt foregangsland.

Om Jakob Ellemann-Jensen

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
Birkerød
Valgt første gang
Folketingsvalg 2011
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2011
Sociale medier