Kandidat

Billede af Jakob Engel-Schmidt, opstillet i Nordsjællands Storkreds for Moderaterne

Jakob Engel-Schmidt

Moderaterne

Nordsjællands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Genopretningsplan for sundhedsvæsenet: Det danske sundhedsvæsen er udfordret. Sygeplejersker og læger løber hurtigere og hurtigere, mens ventetider og aflyste operationer møder patienterne. Moderaterne har formuleret et reformforslag, der giver ledelsesansvaret tilbage til sektoren, lader lægerne træffe de sundhedsfaglige beslutninger og tiltrækker flere sygeplejersker gennem bedre arbejdsmiljø og markant højere løn.

  • 2

    Lavere skat på det vi gerne vil have mere af: Moderaterne har sammen med landets førende økonomer udviklet en økonomisk plan, der prioriterer de velfærdsinvesteringer, der sikrer kvaliteten i fremtiden og sænker skatten på indkomst for 95% af danskerne på arbejdsmarkedet uden at uligheden stiger. Det kan lade sig gøre, fordi skatten for de rigeste stiger en lille smule, mens den sænkes på investeringer for alle landets småsparere.

  • 3

    Frit uddannelsesvalg: Som tidligere uddannelsesdirektør på en større ungdomsuddannelsesinstitutioner er jeg forarget over, at den røde regering vil fordele landets elever på gymnasier og handelsskoler pba af deres forældres indkomst og etnicitet. Optagelse skal afhænge af kvalifikationer - ikke andet.

Om Jakob Engel-Schmidt

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
Kongens Lyngby
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2011
Sociale medier