Kandidat

Billede af Jeppe Søe, opstillet i Vestjyllands Storkreds for Moderaterne

Jeppe Søe

Moderaterne

Vestjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Trivsel & dannelse: Dannelse er efterhånden blevet et ord for, om man er godt opdraget. Men dannelse handler om at blive til et helt menneske, der er oplyst og klar til at møde verden. Kritisk, åbent og fuldt. Dannelse handler også om, at have mødt eller være klar til fællesskaber. Til at være noget og nogen. Vi har glemt hinanden. At vi egentlig har et fælles projekt, men bare er uenige om vejen.

  • 2

    Folkestyre & medborgerskab: Et demokrati kræver aktive og folkeoplyste borgere. Det er ikke nok at stemme hvert fjerde år, men skal bruge stemmen hver dag. Vi skal tale sammen om politik, tale sammen om retningen for vores samfund. Det kræver andre medier, som fokuserer på dybde. Det kræver politikere, der holder kontakten til vælgerne. Og endelig , at vi begynder at lytte til dem, der har fødderne ude i virkeligheden.

  • 3

    Et samlet Danmark: Land og by er blevet en sort og hvid debat. Uden respekt og uden fælles forståelse. Vi er splittet op i dem, der ønsker at bo ved en metrostation og dem, der har valgt at bo et sted uden busser. Danmark skal hænge bedre sammen. Vi hverken må eller kan nedprioritere hele områder, fordi vi primært har magthavere der bor i de store byer.

Om Jeppe Søe

Uddannelse
Gymnasial uddannelse
Bopæl
Aalborg
Sociale medier