Kandidat

Billede af Rosa Eriksen, opstillet i Fyns Storkreds for Moderaterne

Rosa Eriksen

Moderaterne

Fyns Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Sundhed: Jeg vil som sygeplejerske gøre det mere attraktivt at arbejde i vores sundhedsvæsen Regionerne skal nedlægges så vi har et samlet sundhedsvæsen, med 1 IT-system - også på tværs af sektorovergange. Det vil give mere tryghed, kvalitet og sammenhæng for patienten. Derudover må vi tilføre ressourcer for at komme sygeplejemanglen til livs. Eksempel kunne være et fuldtidstillæg.

  • 2

    Ældrepleje: Vi skal sætte ældreplejen fri og lade de dygtige SOSU'er vurdere hvad de ældre har brug for. Vi skal gøre op med kassetænkning og behandle de ældre som de individuelle mennesker med skiftende behov, som de er. For eksempel skal hjemmehjælperne ikke bare følge et standardskema med gøremål, men have mulighed for at tilpasse det den enkeltes behov. Alle skal selv have indflydelse på egne ønsker.

  • 3

    Uddannelse: Der skal undervises i både privatøkonomi, sundhed og ikke mindst mental sundhed, i folkeskolen. Vi synes at vi skal have 12 års skolepligt, så alle gribes og kan finde det læringstilbud der passer lige til dem, uden at blive stresset over tid. Vi må lære vore unge se verden i flere nuancer - og lære af det.

Om Rosa Eriksen

Uddannelse
Bachelor-/diplomuddannelse
Bopæl
Odense M
Sociale medier