Kandidat

Billede af Henrik Frandsen, opstillet i Sydjyllands Storkreds for Moderaterne

Henrik Frandsen

Moderaterne

Sydjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Lige muligheder til alle - et Danmark i balance.: Danmark er et af de samfund i verden hvor ligheden er størst. Det skal vi også være i fremtiden. Vi kommer aldrig til at gøre alle lige, men alle skal have lige muligheder. Det gælder i alle livets forhold hvad enten vi taler om uddanelse, ældreområdet, “post nr”., køn, sundhed, sexuel orientering, handicap og meget mere. Et Danmark i balance sikrer sammenhængs kraften i hele landet.

  • 2

    Klima og grøn omstilling - et hav af muligheder.: Danmark er idag et foregangsland når det gælder forskning og grønne løsninger på en lang række områder. Vi er i gang med den grønne omstilling, med der er lang vej endnu før vi er i mål i 2050. Vi skal bringe forskningen på en lang række af områder - herunder hele Landbrugs- og fødevareområdet - langt tættere på producenter og virksomheder, så vi i fremtiden kan blive endnu mere konkurrencedygtige

  • 3

    Sikre og udvikle velfærdssamfundet.: Danmark har idag et veludviklet velfærdssamfund, med en høj grad af tryghed. Det skal vi også være i fremtiden. Det sikrer vi ved at vi til stadighed udvikler og moderniserer alle dele af det velfærdssamfund vi kender idag. Vi skal i god tid tage hånd om de udfordringer vi ved der kommer i fremtiden. Venter vi for længe, så får borgerne ikke den service de med rette kan forvente.

Om Henrik Frandsen

Uddannelse
Erhvervsuddannelse
Bopæl
Skærbæk
Sociale medier