Kandidat

Billede af Sigurd Agersnap, opstillet i Københavns Omegns Storkreds for SF

Sigurd Agersnap

SF

Københavns Omegns Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Klimaet kræver handling: Vi kan gøre meget hver især, men dit vigtigste klimaaftryk er ikke, om du sparer på oksekødet eller strømmen, men hvem du stemmer på. I fællesskab kan vi rykke meget mere, end vi kan hver især. Jeg vil arbejde for, at Danmark bliver CO2-neutral senest i 2040. Det skal gøres ved at udbygge fjernvarmen, styrke den kollektive transport og ved at opføre flere vindmøller og solceller.

  • 2

    Et bedre børneliv: Gode vuggestuer og børnehaver er afgørende for, at alle børn kan få en god og tryg start på tilværelsen. Børns trivsel hænger tæt sammen med, at der er nok voksne i vuggestuen og børnehaven. Vi skal have gjort minimumsnormeringerne til virkelighed alle steder, og så skal vi have mange flere timer med to-lærere i folkeskolen, for det forbedrer trivslen.

  • 3

    Færre børn og unge som mistrives: Alt for mange børn og unge rammes af stress, angst eller depressioner. Det er udtryk for at tempoet i samfundet er for højt og kravene for mange. Vi skal have færre test og karakterer, og mere plads til at fejle eller vælge om. Og så skal vi sikre at alle kan få hjælp - ingen skal vente flere måneder for at tale med en psykolog.

Om Sigurd Agersnap

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
Lyngby
Sociale medier