Kandidat

Billede af Mette Abildgaard, opstillet i Nordsjællands Storkreds for Konservative

Mette Abildgaard

Konservative

Nordsjællands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Hjælp til selvhjælp - ned med skatten!: For mange danskere bliver sværere og sværere at blive ved at kunne betale varmeregningen, elregningen og for turen i supermarkedet. Den bedste både vi kan hjælpe danskerne på, er ved at lade dem beholde flere af deres egne penge. Derfor har vi præsenteret en skatteplan, som sikrer en helt almindelig dansk familie mellem 11-13.000 kr. mere årligt til sig selv. Det er bedre end skæve varmechecks.

  • 2

    Et robust sundhedsvæsen og omsorg i ældreplejen: Velfærdssamfundet skal vise sit værd, når vi har brug for det. Det har vi, når vi eller vores kære rammes af sygdom. Alt for mange danskere står i dag uden egen praktiserende læge, ventetiderne på kræftbehandling er i flere regioner for lange og vores psykiatri er i knæ. Alt sammen hjertesager for mig! Samt en mere værdig ældrepleje med tid til omsorg og nærvær, frem for dokumentation.

  • 3

    Tryghed om hjemmet!: Hjemmet skal være familiens trygge base, men flere ting truer den tryghed i dag. Store dele af Nordsjælland er desværre hårdt ramt af indbrud. Jeg vil give kommunerne mulighed for at ansætte tryghedsvagter, der kan virke forebyggende, og som kan gøre brug af moderne teknologi. Derudover skaber de høje boligskatter også stor utryghed om hjemmet, og derfor ønsker vi at fastfryse grundskylden.

Om Mette Abildgaard

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Valgt første gang
Folketingsvalg 2015
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2011
Sociale medier