Kandidat

Billede af Annette Lind, opstillet i Vestjyllands Storkreds for Socialdemokratiet

Annette Lind

Socialdemokratiet

Vestjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Begrænse de stigende priser og den buldrende inflation.: Robust dansk økonomi og sunde offentlige finanser giver godt udgangspunkt for at håndtere modvind Ruslands brutale invasion af Ukraine har store konsekvenser for både dansk økonomi og verdensøkonomien. Konsekvenserne viser sig ikke mindst i form af, at inflationen er steget til det højeste niveau i næsten 40 år. Heldigvis er historisk mange danskere i arbejde og arbejdsløsheden er meget lav.

  • 2

    Investere i et bedre og stærkere sundhedsvæsen og ældrepleje.: Vi skal i fremtiden have mere behandling tættere på borgerne uden for de store sygehuse, vi skal forebygge at folk bliver indlagt og genindlagt, og vi skal skabe bedre sammenhæng mellem der som foregår i regionerne og hos almen praksis. Omsorg, relationer og nærvær. Det skal være de værdier, som kendetegner vores ældrepleje.

  • 3

    Flere grønne, innovative og bæredygtige løsninger.: Grøn strøm og varme. Vi har sat turbo på udrulningen af grøn energi med bl.a. flere vindmøller og solceller, og sikrer at naturgassen bliver faset ud og i stedet erstattet af fjernvarme og andre grønne varmeløsninger. Det gør vi først og fremmest for, at vi kan blive uafhængige af russisk gas Vi skal arbejde benhårdt på at udvikle lagringsmuligheder for strøm gennem Power-to-x.

Om Annette Lind

Uddannelse
Bachelor-/diplomuddannelse
Bopæl
Holstebro
Valgt første gang
Folketingsvalg 2011
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2011
Sociale medier