Kandidat

Billede af Magnus Johannes Heunicke, opstillet i Sjællands Storkreds for Socialdemokratiet

Magnus Johannes Heunicke

Socialdemokratiet

Sjællands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Styrk vores sundhedsvæsen: Vores medarbejdere knokler over alt i sundhedsvæsenet, og der er behov for at fortsætter med at styrke både det nære sundhedsvæsen og vores hospitaler. Som patient skal det ikke være afgørende hvor i landet, du bor, eller hvilken social baggrund, du har. Sundhedsvæsenet er for alle, og alle har ret til høj kvalitet i behandling, genoptræning og forebyggelse.

  • 2

    Ingen skal være alene med psykisk sygdom: Vores psykiatri er presset, og særligt blandt børn og unge er der en alt for stor stigning i mistrivsel. det er et råb om hjælp fra en hel generation, som vi må oig skal reagere på. Derfor skal vi have helt nye tilbud til unge, der er på vej i en spiral med mistrivsel og psykisk sygdom, og vi skal investere i behandlingspsykiatrien.

  • 3

    Pas på vores børns klode: Klimaforandringerne er voldsomme, og Danmark skal styrke ambitionsniveauet og have modet og viljen til at gå forrest. Vores børn arver en klode, der klimamæssigt er i væsentlig værre forfatning, end den vi overtog fra vores forældre. Derfor er der kun én vej: Arbejde mod et meget grønnere og CO2-neutralt Danmark. Vi har ikke råd til tilbageslag og passivitet.

Om Magnus Johannes Heunicke

Uddannelse
Bachelor-/diplomuddannelse
Bopæl
København Ø
Valgt første gang
Folketingsvalg 2007
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2007
Sociale medier