Kandidat

Billede af Benny Engelbrecht, opstillet i Sydjyllands Storkreds for Socialdemokratiet

Benny Engelbrecht

Socialdemokratiet

Sydjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Tryghed: Tryghed i din hverdag er vigtigt for mig. Det gælder både i hjemmet, på vejen og i byen. I Danmark skal man føle sig tryg uanset hvor man er. Jeg mener vi skal have et nært, synligt og tilgængeligt politi, som rykker hurtigt ud. De skal have tid til det forebyggende arbejde og komme, når vi ringer, om det skyldes indbrud, vanvidsbilister eller når kriminelle gør byrummet utrygt.

  • 2

    Sundhed: Sundhedsvæsenets fremtid er en af de vigtigste områder i den kommende tid. Det er en af grundstenene i vores velfærdssamfund, og kræver en klar prioritering. Derfor skal vi turde kigge på indretningen af vores velfærdsuddannelser og af vores sundhedsvæsen. Vi skal gøre uddannelserne og jobbene mere attraktive, gøre op med en stor del af bureaukratiet og sætte fokus tilbage på patienter og borgere.

  • 3

    Klima: Klimaløsningerne er mange, men fælles er at det kræver arbejdskraft, og i høj grad faglært. Derfor er en del af løsningen også faglærte grønne jobs, for selvom det oftest er storbyerne, der råber højest om klimaet, så er det ude i provinsen at den grønne omstilling sker. Klimaløsningen giver grønne jobs, og det er vigtigt at vi fra politisk hold understøtter de behov det kan give ude lokalt.

Om Benny Engelbrecht

Uddannelse
Grundskole
Bopæl
Gråsten
Valgt første gang
Folketingsvalg 2007
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2007
Sociale medier