Kandidat

Billede af Bjørn Bøje Brandenborg, opstillet i Fyns Storkreds for Socialdemokratiet

Bjørn Bøje Brandenborg

Socialdemokratiet

Fyns Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Vores sundhed: De sidste år har vi oplevet, hvor afgørende et stærkt og velfungerende sundhedsvæsen er. Men det kommer ikke af sig selv. Vi skal fastholde stærke lokale sygehuse. Og vi skal gøre det attraktivt for endnu flere at arbejde i sundhedsvæsenet. Jeg vil arbejde for, at medarbejderne i sundhedsvæsenet har nogle ordentlige arbejdsvilkår, flere kolleger og har tid til omsorg for patienten.

  • 2

    Vores grønne fremtid: Vi skal passe på vores miljø og klima – det skylder vi både os selv og fremtidens generationer. Vi skal have fokus på vores drikkevand, vores biodiversitet og vores havmiljø. Hver gang vi kan vælge, skal vi træffe det grønne valg. De børn, vi sætter i verden i dag, skal også have en planet at leve på i fremtiden.

  • 3

    Vores børnefamilier: Jeg vil være børnefamiliernes stemme. Når vores børn kommer til verden, skal det ske i rolige og trygge rammer på en fødeafdeling, hvor der er tid og ro. Når vi overlader vores mindste i armene på en pædagog, afleverer vi vores guld. Vores børn skal møde en hverdag, hvor de voksne skaber trygge og rolige rammer for deres udvikling – og hvor der er tid til omsorg.

Om Bjørn Bøje Brandenborg

Uddannelse
Bachelor-/diplomuddannelse
Bopæl
Svendborg
Valgt første gang
Folketingsvalg 2019
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2019
Sociale medier