Kandidat

Billede af Simon Kollerup, opstillet i Nordjyllands Storkreds for Socialdemokratiet

Simon Kollerup

Socialdemokratiet

Nordjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Bedre velfærd, tættere på: Vi skal investere i, at Danmark bliver et bedre velfærdssamfund, hvor velfærden er tæt på vores hverdag. Vi skal give mere tid til omsorg til vores børn, ældre og syge mennersker - og vi skal fjerne krav om papirarbejde og ting, som tager medarbejdernes tid væk fra dem, der har brug for omsorg. Derfor nej til nulvækst og skattelettelser, og ja til mere velfærd!

  • 2

    Danmark i bedre balance: Danmark må ikke knække over. Hverken geografisk eller socialt. Vi skal tage et opgør med centraliseringen og skabe et Danmark i bedre balance. Det kræver politikere, som kender udfordringerne uden for de store byer, og som har politisk vilje til at gøre noget ved dem. Det må ikke være dit postnummer, der afgør dine muligheder her i livet.

  • 3

    En grøn fremtid med gode arbejdspladser: I Danmark har vi den grønne førertrøje. Den skal vi holde fast i, så vi kan skabe en grønnere fremtid for Danmark og verden. Og samtidig skaber vi grøn vækst og gode arbejdspladser i hele Danmark. Hvis vi skal have penge til fremtidens velfærd, så skal de tjenes først. Her er den grønne og digitale omstilling en stor, økonomisk mulighed for Danmark. Vi skal sikre væksten og fremtidens arbejdsplads

Om Simon Kollerup

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Valgt første gang
Folketingsvalg 2011
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2011
Sociale medier