Kandidat

Billede af Mona Juul, opstillet i Østjyllands Storkreds for Konservative

Mona Juul

Konservative

Østjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Jeg vil have en grøn fremtid.: Jeg accepterer ikke, at det bare bliver ved snakken. De fine aftaler og papirer. De flotte taler. Der skal handling bag, og aftaler skal omsættes til action. Erhvervslivet og forskningen skal med i løsningerne. Implementeringerne er for langsomme og der fokuseres for lidt på fx energieffektiviseringer og klimatilpasning . men også natur, biodiversitet og rent drikkevand. Vigtigt!

  • 2

    Jeg ønsker et styrket erhvervsliv.: Et stærkt og udviklingsfokuseret erhvervsliv er en forudsætning for vækst og velstand – og alles velfærd. Gode vilkår for at drive virksomhed er det, der giver arbejdspladser og finansiering af vores fælles samfund. Væk med bøvl og byrder, retssikkerheden tilbage og fokus på iværksætteri og vækst. Ned med skatter og afgifter.

  • 3

    Jeg vil have mere for pengene - og mere frihed.: Det er vigtigt, at vores velfærdssamfund er både effektivt og omsorgsfuldt, og at vi udnytter vores skattekroner og vores institutioner, så vi får mest muligt ud af dem – både menneskeligt og økonomisk. Men det er hverken klogt eller nødvendigt at have verdens højeste skat. Vi er nødt til at tænke nyt og gøre tingene på en ny måde. Samtidig er det frie valg helt afgørende!

Om Mona Juul

Uddannelse
Bachelor-/diplomuddannelse
Bopæl
Horsens
Valgt første gang
Folketingsvalg 2019
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2019
Sociale medier