Kandidat

Billede af Karin Liltorp, opstillet i Østjyllands Storkreds for Moderaterne

Karin Liltorp

Moderaterne

Østjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Psykiatri og forebyggelse af psykisk sygsom: Alle skal have hjælp med det samme, når de rammes af psykisk sygdom. Psykisk og fysisk sygdom skal derfor ligestilles. Endnu vigtigere: Vi skal sikre at behovet for psykiatri bliver mindre. Vi skal forandre de samfundsindretninger, der medvirker til at gøre børn og unge syge. Psykiatrien ligger mit hjerte ekstra nær, da jeg i mange tilfælde har haft psykisk sygdom tæt inde på livet,

  • 2

    Genskabe tillid til faggrupperne: • At reformere og genskabe tillid til velfærdssystemet. Systemet er dyrt, og mange steder stærkt overreguleret. Tilliden skal tilbage til faggrupperne (skolelærerne, lægerne, universitetslektorerne mm), da de bedst ved, hvor problemerne er og hvordan de løses. Detailregulering ovenfra skaber næsten altid problemer.

  • 3

    Grønnere verden: Vores tipoldebørn skal også kunne bebo kloden. Internationalt samarbejde er altafgørende, da vi kun udgør 0.1% af verdens befolkning, og ikke kan ændre meget alene. µen vi skal være foregangsland, og vi skal sørge for at udbrede kendskabet til ethvert teknologisk fremskridt. I den forbindelse skal vi gøre det så nemt som muligt for iværksættere til at få afprøvet deres grønne idéer.

Om Karin Liltorp

Uddannelse
Ph.d.-uddannelse
Bopæl
København K
Sociale medier