Klima, sex og cigaretter: Tjek, hvilke politikere der taler om det, der er vigtig for dig

Søg i alt, hvad der er sagt i folketingssalen og se, hvem der har husket din dagsorden.

Folketingsvalget er i gang, og i valgkampen fortæller politikerne gerne, hvad de vil gøre for dig og Danmark.

Men hvad har de nuværende folketingspolitikere egentligt sagt siden det seneste valg for fire år siden? Har de talt om de emner, som interesserer dig, eller har de glemt din dagsorden? Det kan du søge på i bunden af artiklen.

DR har indsamlet alt, hvad politikerne har sagt til møder i folketingssalen fra første møde i juli 2015 til maj 2019. Skriv et ord og se, hvilke politikere der nævner det mest. Det kan for eksempel være arbejdsløshed, økologi, ulve, E45 eller fodbold.

Dyk derefter ned i, hvad politikerne præcist har sagt, i hvilken sammenhæng og hvornår. Måske hjælper det dig til tage stilling til, hvem der fortjener din stemme.

Sådan gjorde vi

  • DR har automatisk indsamlet alle referater fra møder i folketingssalen i perioden juli 2015 til maj 2019 fra Folketingets hjemmeside. Efterfølgende har vi lagt teksten ind i en database, hvor du kan søge.

  • Søgningen viser alle de sammenhænge, dit søgeord indgår i. Søger du på f.eks. fodbold, får du også resultater fra fodboldkamp og fodbolddommer, ligesom f.eks. ulv indgår i gulvtæppe og nulvækst. Tryk på 'Søg på præcis dette ord' for kun at søge på selve ordet.

  • Vær desuden opmærksom på, at byer som Tarm, Tønder, Tune, Odder, Brande, Skive og Vejen kan optræde som andet end stednavne.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk