Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen i ny tv-duel: Hvad vil du spørge dem om?

På søndag kan du stille de to primære statsministerkandidater dit spørgsmål for åben skærm.

To måneder efter de to statsministerkandidater sidst duellerede med Kåre Quist som ordstyrer, mødes de igen på søndag. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR © Scanpix)

Hvad er forskellen egentlig på Mette Frederiksens og Lars Løkke Rasmussens standpunkter, når det gælder flygtningebørnene i Sjælsmark? Og er der en af de to statsministerkandidater, der vil prioritere klimaet højere end væksten?

Det kan du måske blive meget klogere på, hvis du følger med, når Socialdemokratiets og Venstres formænd går i clinch med hinanden for åben skærm søndag aften klokken 21 på DR1.

Kåre Quist er vært for duellen mellem de to statsministerkandidater - men du kan også få indflydelse på debatten, hvis du har et spørgsmål til enten Mette Frederiksen eller Lars Løkke Rasmussen og er parat til at møde op personligt og stille dit spørgsmål live under debatten.

Du skal møde op på Amager

Det er således altafgørende, at du har mulighed for at møde op i DR Byen på Amager søndag aften og være til stede under duellen.

De to kandidater mødtes også til en duel på DR tilbage i slutningen af marts. I mellemtiden har Lars Løkke Rasmussen i en bog åbnet op for muligheden for at danne en regering henover midten - og til dels lukket den igen.

Meningsmålingerne peger på et rødt flertal, men ved det netop overståede valg til Europa-Parlamentet blev Venstre den store vinder. Kan det få betydning for folketingsvalget?

Du kan se duellen mellem Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen på søndag på DR1 klokken 21.00 - eller live her på dr.dk.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk