Mads Langer og Karl William spiller gratis: P3 holder fredagsbar i Aalborg

'Curlingklubben' håber på 'Friends'-agtig dåselatter i Skandinaviens Rotterdam.

Mads Langer spiller gratis i Studenterhuset i Aalborg i morgen.

Fem dage før folketingsvalget bliver fadølshanerne igen fyldt med en blanding af politik, musik og radio.

I morgen gentager P3 sidste uges 'valgbar' fra Studenterhuset i Odense og rykker den til Studenterhuset på Gammeltorv 10 i Aalborg, hvor blandt andre 'Curlingklubbens' Maria Fantino og Christian Bonde sender fra.

- Vi glæder os helt vildt til at komme til Skandinaviens Rotterdam. Vi kommer i øvrigt ret tidligt derop, så hvis nogen kender en god frokostrestaurant i byen, så må I meget gerne skrive til vores producerende redaktør Joachim Holmgaard på mailadressen hjho@dr.dk.

Der er skiftet en smule ud på valgbar-holdet i forhold til debuten i Odense, og 'Pelle Peters Panel' tager ikke med til Nordjylland, da værten tager til Spice Girls-koncert i Manchester. Ellers er konceptet det samme:

Fadøl, live musik, politik og P3. Og en tilføjelse: Gratis morgenmad til de første 50 gæster i Studenterhuset.

Friends-agtig dåselatter

'Danskerbingo' åbner baren sammen med Mads Langer, der kommer og spiller gratis for de fremmødte og P3’s lyttere.

Musikvært og vært på P3-podcasten 'Sovsen', Fie Neergaard, afløser Pelle Peter Jensen og har Karl William med til at spille et par live-numre, inden 'Curlingklubben' overtager mikrofonerne i Studenterhuset.

- Det er altid hyggeligt at sende foran rigtige mennesker, som man kan snakke lidt med. Det er også meget rart, at der er nogen, der griner i virkeligheden, når vi siger noget. Hvis vi altså siger noget sjovt, lyder det fra Maria Fantino og Christian Bonde.

- Nogle gange tror vi, at vi er voldsomt sjove, og så er der pivstille ude i salen, og der kunne folk måske godt være lidt mere solidariske og fyre den af med sådan en 'Friends'-agtig dåselatter.

Skatteminister Karsten Lauritzen (V) og skatteordfører Lisbeth Bech (SF) skal forsøge at bestå den politiske køreprøve i 'Toft & Co.', der stiller dem over for en række politiske dilemmaer.

Fredagens program i Aalborg:

  • Kl. 09:00-12:00: Danskerbingo - med Mads Langer

  • Kl. 12:00 -14:00: 'Det man hører, er man selv' med Fie Neergaard - og Karl William

  • Kl. 14:00-16:00: Curlingklubben

  • Kl. 16:00-18:00: Toft & Co.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter