Valgkampen dag 16: Thulesen Dahl trak tæppet væk, men det rokkede ikke Mette Frederiksen

Endnu en dag går på hæld i valgkampen. Se sammenklippet af dagens højdepunkter her.

Valgkampen er blevet 16 dage gammel, og dagen i dag kastede endnu en duel med de centrale statsministerkandidater, Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen, af sig.

På programmet var der sundhedspolitik, forholdet mellem by og land og økonomi.

Men det blev særligt en mindre bombe fra Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, der fik diskussionen til at rulle.

DF-formanden vil nemlig ikke længere hjælpe Mette Frederiksen med at gennemføre en stram udlændingepolitik, hvis der er rødt flertal efter valget.

Politikken står fast

Og selv om statsminister Lars Løkke Rasmussen forsøgte at presse på for at understrege, at det vil betyde, at udlændingepolitikken bliver slækket med en rød regering, gav Mette Frederiksen sig ikke:

- Jeg står ved udlændingepolitikken, og det brede flertal bag udlændingepolitikken står fast efter valget. Det forventer jeg også, at Dansk Folkeparti gør.

Og så havde de to folketingspolitikere Morten Bødskov (S) og Mads Fuglede (V) også fundet vej til duel - dog om et helt andet emne.

De to tørnede sammen med Facebooks politiske direktør i Danmark, Martin Ruby, til en debat om fake news og manipulation på sociale medier.

Alt det kan du se i videoen øverst i artiklen. God fornøjelse.

Det sker i morgen

  • 9.00 Kristian Thulesen Dahl (DF) besøger Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

  • 14.00 Flere partier deltager ved Naturmødet i Hirtshals, hvor der også er partilederrunde.

  • 20.00 Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder sangaften i Lønborggaard med sognepræst Kathrine Lilleør og finansminister Kristian Jensen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk