Valgkampens dag 5: Plakater, håndtryk for ældre og en umulig regering

Nu er valgkampen for alvor synlig med valgplakater i lygtepæle rundt i landet.

Klokken 12 i dag blev det for alvor synligt i de danske gader og stræder, at valget nærmer sig. Det var tidspunktet, hvor kandidaterne måtte begynde at hænge valgplakater op.

Et umage par i form af SF’s Pia Olsen Dyhr og Kristian Thulesen Dahl gav hinanden hånd på, at de sammen vil arbejde for at sætte en milliard kroner ekstra af til ældreplejen.

Det blev også dagen, hvor borgmestre fra Venstre og Socialdemokraterne sendte en prøveballon op om en mulig SV-regering. Men som dagen gik, blev ballonen skudt ned af både Mette Frederiksen og Lars Løkke Rasmussen.

Se dagens højdepunkter i videoen øverst i artiklen.

Her er et lille udpluk over, hvad der er på programmet på valgkampens sjette dag:

* Klokken 10.00: Formand Kristian Thulesen Dahl (DF), Peter Skaarup (DF), Søren Espersen (DF) deltager i peptalk for folketingskandidater i Horsens.

* Klokken 11.00: Karsten Hønge (SF) deltager i DM i skolebridge på Tietgenskolen i Odense.

* Klokken 11.45: Statsministeren deltager i Venstres kandidatsamling og hovedbestyrelsesmøde i Bella Center i København.

* Klokken 15: Udenrigsminister Anders Samuelsen deltager i et debatarrangement, der især er henvendt til førstegangsvælgere. Det afholdes i Falkenborgskolens Multihal i Frederikssund.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter