Valgkampens dag 8: Fnisende Løkke leger røvere og soldater, mens S stadig tøver med cigaretmelding

Vi er nu nået til valgkampens dag 8. Her kan du se nogle af dagens højdepunkter.

Tirsdag blev endnu en dag med politiske charmeoffensiver i alle hjørner af landet.

Lars Løkke Rasmussen (V) lagde ud med et besøg hos Feldborg Frie Børneunivers ved Herning, hvor en omgang røvere og soldater udløste en solid fnisetur, mens Mette Frederiksen (S) blandt andet var forbi aktivitetstilbuddet Værkstedet Kuglen i Vojens, der hjælper borgere med nedsat fysisk og psykisk funktion.

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, var taget til Jelling. Her var det næppe tilfældigt, at han lige i dag besøgte plejehjemmet Højsager, for han brugte anledningen til at komme med et pensionsudspil. Dansk Folkeparti vil gøre det til en rettighed for alle over 80 år at komme på plejehjem, hvis de vil.

Både SF og Radikale Venstre fokuserede på klimaet i dag. Begge partier vil have en afgift på flyrejser.

Endelig var afgifter også omdrejningspunktet for en anden af døgnets store historier – nemlig cigaretafgifter. Lars Løkke Rasmussen lagde dagen ud med at fortælle, at Venstre vil sætte prisen på cigaretter op. Han ville dog ikke afsløre, hvor meget. Det var trods alt mere, end Mette Frederiksen ville fortælle. Hun ville hverken melde ud, om Socialdemokratiet går ind for højere afgifter på cigaretter, eller om partiet vil bevare status quo.

Du kan se klip fra dagens højdepunkter i videoen øverst i artiklen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk