Forbud mod sex-CD virker ikke

Skoleelever har ikke brug for oplysninger om dyresex, fastslog sundhedsministeren på et samråd om den omstridte Sexstarz-CD i dag. Men omkring en halv million mennesker er tilsyneladende uenige - de har nemlig selv hentet CD-rommen på internettet.

Hvis sundhedsminister Lars Løkke Rasmussens skjulte dagsordenvar at udbrede den omstridte sexualoplysnings-CD "Sex-starz", dahan trak den tilbage i sidste uge, ja så ser det ud til at værelykkedes.

Sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen trak ialt 60.000 CD-rommertilbage. Men nu har omkring en halv million menneskertilsyneladende selv hentet den fra internettet.

Derudoverhar flere andre IT-firmaer gratis tilbudt CD-rommen tildownload.

SF'erenKamal Qureshi melder, at 175.000 har downloaded sex-starz fra hanshjemmeside.

IT-portalen Jubii melder, at 105.000 har downloaded sex-starz fraderes hjemmeside.

IT-firmaetAcomma melder, at 150.000 har downloaded sex-starz fra dereshjemmeside.Sex-starz

Omkring en halv million mennesker har nemlig selv hentet CD'enfra internettet siden da.

Mere kontrol

I dag var ministeren kaldt i samråd i Folketingets Sundhedsudvalgom sagen, og her fastholdt han, at skoleelever ikke har brug foroplysninger om dyresex og anden hård porno.

CD´en var lavet til anvendelse i folkeskolens niende-klasser,men blev stoppet af ministeren den 12. februar, da han fandt atopslag om dyre-sex og toilet-sex var uacceptable.

Han vil nu holde styrelsen i kortere snor, når den skal lave nytmateriale.

- Jeg har overfor sundhedsstyrelsen indskærpet, at der skal væreen øget ledelsesmæssig bevågenhed på det her område, sagdesundhedsminister Lars Løkke Rasmussen på samrådet.

Samtidig beklagede Lars Løkke, at han først sent blev gjortbekendt med indholdet af CD-en:

- Men bedre sent end aldrig, sagde han.

Religiøs højrefløj

Alene på SF'eren Kamal Quarechi's hjemmeside har 175.000 hentetCD-rommen. Han frygter, at sagen om er et tegn på en generelhøjredrejning i regeringens sex-politik:

-Jeg synes, det er bekymrende, at der er en tendens til, at enreligiøs højrefløj herhjemme, får større og større indflydelse på,hvordan sexualoplysning til unge mennesker bliver udformet, sagdeKamal Quarechi på samrådet.

CD´en blev fremstillet i et oplag på 60.000, og kostede omkring450.000 kroner.

Facebook
Twitter