Forlag om ny Løkke-bog: - Vi offentliggør de skandaler, vi finder

En ny bog vil gå tæt på Lars Løkke Rasmussens liv og alle de rygter, som florerer om ham.

Til efteråret udkommer en ny bog om Venstres formand, fortæller forlagsdirektør nu. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Forlagsdirektør Jakob Kvist siger til DR2-programmet "JERSILD minus SPIN", at forlaget People'sPress til efteråret udkommer med en bog, der i sin research går tæt på Lars Løkke Rasmussens liv og de mange rygter, der florerer.

Om bogen indeholder nye skandaler, afhænger af udfaldet af det arbejde, som BT-journalisterne Andreas Karker og Thomas Nørmark Krog i øjeblikket udfører på manuskriptet, oplyser Jakob Kvist.

Enorm interesse for bogen

Allerede før sin udgivelse er bogen genstand for enorm interesse i hele det politiske miljø, der spekulerer i, at nye afsløringer kan vælte Venstres formand og påvirke resultatet af næste folketingsvalg.

- Der er hos Venstre på Christiansborg frygt for bogen, og i det hele taget er der blandt journalister og spindoktorer en forventning om, at der er noget at finde på Lars Løkke Rasmussen. Det er klart, at vi offentliggør de skandaler, som vi måtte finde, siger Jakob Kvist.

Politisk journalist på Weekendavisen Hans Mortensen bekræfter, at bogen allerede er meget omtalt, selv om kun få har kendt til dens kommen.

- Der har været talt en del om denne bog i nogle uger nu, siger Hans Mortensen.

En formand med tyndslidt rustning

Bogen er især interessant, fordi den går tæt på en statsministerkandidat og partiformand, som netop har overlevet sin tredje bilagssag på spektakulær vis.

- Det er klart, at Lars Løkke Rasmusssen er meget følsom for skadelig omtale af hans person. Men det er omvendt også svært at forholde sig til en bog, som endnu ikke er skrevet, siger Hans Mortensen.

Udgivelser fra People'sPress har tidligere haft stor indflydelse på den politiske dagsorden. I oktober 2009 udkom "Jæger - i krig med eliten" under stor opmærksomhed, der medførte en skandale i forsvarets top, og tidligere i år udkom bogen "Den hemmelige socialdemokrat", der udstillede magtkampe i Socialdemokratiet og udløste en intern jagt på den anonyme forfatter.

Se hele interviewet med Jakob Kvist i "JERSILD minus SPIN" i aften kl 20:00 og i morgen kl 23:00 på DR2.

Facebook
Twitter