Frank Dahlgaard forlader KD

Tidligere folketingsmedlem Frank Dahlgaard har meldt sig ud af Kristendemokraterne. Dahlgaard føler sig ikke rigtig velkommen i partiet, og han er skuffet over, at partiet ved valget til EU-Parlamentet indgik valgforbund med de radikale.

Tidligere folketingsmedlem Frank Dahlgaard har meldt sig ud afKristendemokraterne.

Kilde:www.frank-dahlgaard.dk

Fritidsinteresse: Bjergvandring og bjergbestigning. Har bl.a.besteget Kilimanjaro i Østafrika (5.895 m).

Harskrevet flere bøger - bl.a. "EURO eller KRONE - Fordele og ulemperved Euro'en", 1999.

Ekskluderet af partiet 16. juni 1999 på grund af modstand modunions-udviklingen i EU.

Folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti1994-2001.

Journalistved bl.a. Kristeligt Dagblad (1973-76), Berlingske Tidende(1976-84) og Børsens Nyhedsmagasin (1985-86).

KøbenhavnsUniversitet 1966-72, cand. polit.

Født 28.januar 1946 i København.Frank Dahlgaard

Han siger i en pressemeddelelse om sin udmelding af KD, at hanikke føler sig rigtig velkommen i partiet, og at han har detdårligt med sammenblandingen af religion og politik.

- Jeg bryder mig ikke om at deltage i bønner for Gud under etpolitisk møde, siger Dahlgaard, som dog understreger, at han delerpartiets holdninger i en række grundlæggende spørgsmål.

Frank Dahlgaard meldte sig ind i KD efter først at have siddet iFolketinget for de konservative fra 1994-2001, hvor han var iopposition til partilinjen især i EU-spørgsmål.

Måske tilbage til de konservative

Dahlgaard er også skuffet over, at Kristendemokraterne ved valgettil EU-Parlamentet indgik valgforbund med de radikale og dermed varmed til at få den "unions-begejstrede" Anders Samuelsen valgtind.

Han afviser dog, at udmeldelsen er et farvel til politik ogsiger, at han overvejer at søge om optagelse hos dekonservative.

- Man kan jo fundere over, hvor længe en ekslusion er gældende.Det må komme an på en prøve. Jeg er en god konservativ, siger FrankDahlgaard.

Den konservative folketingsgruppe ekskluderede i 1999 enstemmigtFrank Dahlgaard for grov og gentagen illoyalitet, efter han havdeoplyst, at han stemte på Dansk Folkepartis spidskandidat, MogensCamre, ved det daværende valg til EU-Parlamentet.

Facebook
Twitter