Friede til sin kæreste fra Folketingets talerstol

Kim Christiansen fra Dansk Folkeparti friede til sin kæreste fra Folketingets talerstol under en debat om ægteskab mellem homoseksuelle, da frieriet faldt. Hun sagde ja.

Kim Christiansen fra Dansk Folkeparti kigger forventningsfuldt mod tilskuerrækkerne efter sit frieri fra Folketingets talerstol (Foto: DR © DR)

Dansk Folkepartis friede til sin kæreste fra Folketingets talerstol midt i en debat - og fik ja.Dagens emne var ægteskab mellem homoseksuelle. Men det var nu med forslaget om et traditionelt bryllup, at folketingsmedlemmet tog opmærksomheden.Jeg har en dejlig kæreste - en jeg er meget glad for, og som tilfældigvis sidder oppe på tilskuerpladserne i dag. Så det vil være meget naturligt for mig at sige: Kære Majbrit, vil du gifte dig med mig her til sommer?Kim Christiansen fra Folketingets talerstol - Jeg har en dejlig kæreste - en jeg er meget glad for, og som tilfældigvis sidder oppe på tilskuerpladserne i dag, sagde Kim Christiansen og fortsatte:Vil du gifte dig med mig?- Kære Majbrit, vil du gifte dig med mig her til sommer? I kirken, naturligvis. Det håber jeg, at du vil, sagde han.

Efter frieriet konstaterede ordstyrer Niels Helveg Petersen, Kim Christiansen ikke kunne få svar med det samme. For det var fru Lone Dybkjær, der var havde ret til næste bemærkning fra landets fornemste talerstol.Men senere fik Kim Christiansens sit ja fra sin kæresten, Maibrit Hartmann, fortæller han til DR. Han mener ikke, at det var unaturligt af fri midt under en folketingsdebat.- Siden det nu var en debat om kirkelige vielser, synes jeg, at det var en god måde at demonstrere DF's synspunkt på, fortæller Kim Christiansen. ExternalContenthttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5329b08ba11f9d0c6c2a87achttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5329b08ca11f9d0c6c2a87afhttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5329b08ca11f9d0c6c2a87b2

Facebook
Twitter