Frontkæmper går fra Fælleslisten

Kurt Hansen, der sad som formand for 1700 medlemmer i Nakskovs sygehusforening, Nærsamfund, har forladt Fælleslisten: - Det er en flok amatører, siger han.

Arne Olivius - nu næstformand for Fælleslisten i hele Danmark. (Foto: Jens Nørgaard Larsen © Scanpix)

Det nye parti for udkants-Danmark, Fælleslisten, har mistet en markant frontkæmper.

Kurt Hansen fra Nakskov har forladt en af de arbejdsgrupper, der skulle forsøge at få sammensat et partiprogram. Men der var for meget ævl og kævl, siger Kurt Hansen, der ikke længere tror på det nye parti:

- Jeg er ked af at sige det, men arbejdet med at fastlægge programmet for Fælleslisten nærmer sig det amatør-agtige, siger Kurt Hansen.

Han har tidligere repræsenteret 1700 medlemmer fra foreningen Nærsamfund i Nakskov, men også den forening har han forladt.

Arne Olivius fra Kalundborg, der netop er blevet næstformand for Fælleslisten i hele Danmark, er ked af, at Kurt Hansen trækker sig. Men Olivius kan godt forstå påstanden om, at de politiske græsrødder i Fælleslisten er amatører: - De fleste af os er amatører i den forstand, at vi ikke har prøvet det før. Men vi lærer noget hele tiden og bliver klogere af det, siger Olivius.

Den nye formand for Fælleslisten i Region Sjælland er forfatter Frede Asgaard fra Slagelse. Arne Olivius skal nu bruge sin energi på Fælleslisten i hele Danmark sammen med landsformand Leif Hornshøj.

Facebook
Twitter