Hemmeligt Sass-notat er fyldt med sorte streger

Det meget omtalte PET-notat om Socialdemokraternes Henrik Sass Larsen er nu blevet offentliggjort.

Socialdemokraternes gruppeformand Henrik Sass Larsen (S) glæder sig over, at han i dag kunne offentliggøre det notat, der er baggrunden for, at han i efteråret ikke kunne blive ministergodkendt. (Foto: Søren Bidstrup © Scanpix)

Rocker agerede ifølge nu offentliggjort PET-notat "bodyguard" for Henrik Sass Larsen (S) ved en episode på Hugo's Vinkælder i Køge den 20. maj 2011.

Her er dokumentet, som indtil nu har været hemmeligholdt

Notatet indeholder mange sorte streger, hvor andre navne end Henrik Sass Larsen indgår.

I dokumentet fra PET står der følgende:

I forbindelse med skyderi i bandekonflikten mellem rockergruppen Bandidos og Black Cobra... blev der etableret aflytning af ledende medlem i Bandidos Coast Town... og prospect i Bandidos Coast Town...

Efter aflytningernes iværksættelse fremgik det hurtigt og meget tydeligt, at... havde hyppig og løbende kontakt med... Det fremgik ligeledes at MF Henrik Sass Larsen var vidende om denne kontakt og Henrik Sass Larsen har i mindst et tilfælde benyttet sig af... position som ledende rockermedlem, idet... har ageret "bodyguard" for... og Henrik Sass Larsen ved en episode i Hugo's Vinkælder i Køge.

Episoden fandt sted 20. maj 2011 på Hugo's Vinkælder i Køge klokken. Kl. 22.42 ringede... til... bad... om at komme til Hugo's Vinkælder, idet... og Henrik Sass Larsen følte sig truet af... indvilligede i at komme til stedet.

Facebook
Twitter