Kandidattest

Hvem er du mest enig med?

Med DR's kandidattest kan du se hvilke kandidater, du er mest enig med. Måske kan du blive en smule klogere på, hvem du skal stemme på til kommunal- og regionalvalget.

Hvilken kommune bor du i?

Vælg kommune

Kandidattesten består af en række spørgsmål, som er udviklet i samarbejde mellem DR og Altinget. Til kommunal- og regionalvalget er der udviklet lokale spørgsmål til de enkelte kommuner, så testen bliver endnu mere relevant for dig. Spørgsmålene er testet på brugere og udvalgte kandidater for at sikre åbne og upartiske spørgsmål.

I kandidattesten får du ikke kun svar på hvilke politikere, du er mest enig med til kommunalvalget. Der er en række spørgsmål i testen, som vedrører regionalvalget, så du også bliver matchet med kandidater, som stiller op til valget til regionsrådet.

En kandidattest kan ikke fortælle dig, hvem du skal stemme på, men den kan give dig en indikation af hvilke kandidater, du er mest enig med på de udvalgte spørgsmål. Du kan læse mere om de enkelte politikere og blive klogere på deres mærkesager og baggrunden for deres svar i testen.

Kan du så stole på resultatet? Ja, men læs gerne Hvem formulerer spørgsmålene? Spørgsmål og svar om DR's kandidattest