Tema Eva Kjer Hansen-sagen

Kjers afskedskommentar: 'På gensyn'

På Facebook skriver den afgående miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen, at hun siger 'på gensyn'.

Miljø- og Fødevarerminister Eva Kjer Hansen til samråd i Miljø- og fødevarerudvalget onsdag d. 24. februar 2016. (Foto: BAX LINDHARDT © Scanpix)

Selvom Eva Kjer Hansen (V) i dag har sagt farvel til sin titel som miljø- og fødevareminister, så tilføjer hun selv et "på gensyn" til overdragelsesceremonien senere i dag.

- Om lidt kører jeg over til Prins Joachim og siger på gensyn, skrev Eva Kjer Hansen på sin Facebook-profil lidt før klokken 13.

Om lidt kører jeg over til Prins Joachim og siger på gensyn.Det har været otte skønne, hektiske måneder som miljø- og...

Posted by Eva Kjer Hansen on Monday, February 29, 2016
Eva Kjer Hansen-sagen

Eva Kjer Hansen måtte trække sig som fødevare- og miljøminister, efter at de konservative havde udtrykt mistillid til hende, og der opstod en regeringskrise. Esben Lunde Larsen har nu overtaget ministerposten.

Gå til tema

Prins Joachim skal formelt udnævne Eva Kjer Hansens efterfølger Esben Lunde Larsen (V) samt Ulla Tørnæs (V), der overtager jobbet som uddannelses- og forskningsminister.

- Det har været otte skønne, hektiske måneder som miljø- og fødevareminister. Nu skal min efterfølger fortsætte, hvor jeg slap, nemlig med arbejdet med den store naturpakke, skriver Eva Kjer Hansen i opslaget.