Kandidat

Billede af Trine Søe, opstillet i Dragør Kommune for Det Konservative Folkeparti

Trine Søe, 43 år

Det Konservative Folkeparti

Dragør Kommune

Hvad er din vision for din kommune?

"At kommunen skal fokusere på sine kerneområder, og politikerne ikke skal bruge penge på fantasiprojekter. Dragør skal være et godt sted at bo uanset alder."

Mærkesager

 • 1

  Skatten skal ned: Det er dyrt at bo i Dragør Kommune og grundskylden er høj! Jeg vil arbejde for, at vi på sigt kan sænke grundskylden i kommunen - uden at skulle forringe vilkår for børn og ældre. Tilbage til kerneområderne, og stop med at bruge penge på forhåndsundersøgelser af vanvidsprojekter som vandland og bebyggelse af Engarealet. Skær mellemlederne væk i administrationen.

 • 2

  Tryg opvækst i Dragør: Alle er enige om, at der skal være gode skoler! Jeg vil give skolerne mere frihed til at udfolde sig, og jeg ser gerne en kommende privatskole i Dragør. Men forældre skal selv kunne vælge, hvad de synes, er bedst for deres barn lige fra vuggestue/dagpleje/hjemmepasning til børnene forlader skolen og skal videre.

 • 3

  Udvikling af havnen: Havnen er et naturligt centrum for Dragør. Her er mange interesser, der skal tilgodeses - her tænkes erhverv kontra fritid. Jeg vil gerne tilgodese begge dele, men mener sagtens at havnen kan blive mere attraktiv. Vi skal turde mere med området - det vil gavne alle! Små butikker nær skurbyen kunne være en idé. Sammenlægning af gammel og ny havn kan skabe flere bådpladser og indtægter til byen.

 • Hvorfor stiller du op til dette valg?

  "Altid interesseret i lokale forhold, hvis man kritiserer eksisterende forhold, må man også have løsning til at gøre dem bedre - derfor stiller jeg op til kommunalvalget. Jeg ønsker udvikling og muligheder med respekt for de nuværende løsninger."

 • Hvem ønsker du som borgmester i din kommune?

  "Jeg ønsker en konservativ borgmester i Dragør Kommune"

 • Hvem er dit politiske forbillede?

  "Margaret Thatcher"

OM Trine Søe

Uddannelse: Bachelor-/diplomuddannelse

Beskæftigelse: Offentligt ansat

Stillede op første gang: Kommunalvalg 2001

Valgt første gang: Kommunalvalg 2021

Er du enig med Trine Søe? Tag kandidattesten og få svaret

Trines svar på kandidattesten

Kandidattesten bliver til i samarbejde mellem DR og Altinget. Vi formulerer i fællesskab spørgsmålene, indhenter svar fra partierne og regner ud, hvem der svarer mest som dig. Kan du så stole på resultatet? Ja, men læs gerne Hvem formulerer spørgsmålene? Spørgsmål og svar om DR's kandidattest