Kandidat

Billede af Lone Jakobi, opstillet i Odder Kommune for Socialdemokratiet

Lone Jakobi, 47 år

Socialdemokratiet

Odder Kommune

Mærkesager

 • 1

  mere kvalitet i skoler og dagtilbud: Vi har brugt meget tid på at få styr på især skolernes økonomi. Nu skal vi bygge på kvaliteten!

 • 2

  mere reel handling ift klimaet og naturen: Mere biodiversitet, grønnere byggeri, CO2-neutral kommune i 2030

 • 3

  mere nærhed og frihed til personalet med hænderne i kerneopgaven: Vi skal afbureaukratisere for at give mere tid i borgerkontakten, kun dokumentere af faglige hensyn og ift borgerens med- og selvbestemmelse, vi skal lade faste Teams træffe beslutningerne sammen med borgerne i hverdagen, vi skal visitere mindre minutiøst, så prioriteringen kan foregå sammen med borgeren på gulvet mm.

 • Hvorfor stiller du op til dette valg?

  "Som partileder og borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Odder ønsker jeg et nyt flertal, som vil sætte retning og mere handling i at sikre borgernes sundhed og velfærd og den grønne omstilling i kommunen. Jeg vil en mere langsigtet, åben og visionær debat om kommunens udvikling og sikre nærhed og medbestemmelse på alle niveauer."

 • Hvem ønsker du som borgmester i din kommune?

  "Lone Jakobi, Socialdemokratiet. Jeg ønsker altså selv at blive borgmester"

 • Hvem er dit politiske forbillede?

  "Svend Auken for sit engagement og evnen til at begejstre, Nelson Mandela for sin ukuelighed og vedholdende insisteren og tro på forandringen, Helle Thorning for at slå håret ud uanset og Mette Frederiksen for ledelse og dygtighed, for altid at være "på bolden" og for evnen til at være i øjenhøjde med alle hun møder i det levende levede liv - på gaden såvel som de bonede gulve."

OM Lone Jakobi

Uddannelse: Kandidat-/masteruddannelse

Beskæftigelse: Partileder

Stillede op første gang: Kommunalvalg 2013

Valgt første gang: Kommunalvalg 2013

Sociale medier og web:

Er du enig med Lone Jakobi? Tag kandidattesten og få svaret

Lones svar på kandidattesten

Kandidattesten bliver til i samarbejde mellem DR og Altinget. Vi formulerer i fællesskab spørgsmålene, indhenter svar fra partierne og regner ud, hvem der svarer mest som dig. Kan du så stole på resultatet? Ja, men læs gerne Hvem formulerer spørgsmålene? Spørgsmål og svar om DR's kandidattest