Kandidat

Billede af Martin Iversen, opstillet i Tønder Kommune for Venstre, Danmarks Liberale Parti

Martin Iversen, 57 år

Venstre, Danmarks Liberale Parti

Tønder Kommune

Hvad er din vision for din kommune?

"Vi skal have en stærk vækst, afkast til Tønder Kommune og styr på økonomien. Dermed vil vi i fremtiden have råd til velfærd, skoler, ældrepleje, til at hjælpe de svage."

Mærkesager

 • 1

  Udvikling: Vi har brug for udvikling frem for stagnation. Vi taber på de fleste parametre de seneste år, både befolkningstilbagegang, vi bliver ældre, vi har færre penge til fremtidens velfærd. Derfor skal vi turde udvikle og tage ansvar som politiker, vi skal ikke være pragmatikere men progressive. Venstre med mig i spidsen vil udvikle vores eget PtX med havvind, solceller, brint mm. med et afkast.

 • 2

  Skoler og dagtilbud: Venstre vil ikke lukke skoler og vi skal have gode dagtilbud ude i alle lokalsamfund. Vi skal styrke vores lokalområder, vi skal tiltrække familier og skabe tryghed.

 • 3

  Ældreplejen: Vi skal give de ældre en god alderdom, de skal have det frie valg, frihed til at vælge. Vi skal oprette pårørende og beboer bestyrelser som kan være med til at give medbestemmelse.

 • Hvorfor stiller du op til dette valg?

  "Jeg er født og opvokset i Tønder Kommune og har over prene deltaget i forskelligt frivilligt arbejde, både i foreninger og erhvervsorganisationer. Henover årene har jeg oplevet en manglende forståelse og pragmatisk holdning til at skabe en positiv udvikling i min kommune. Jeg stiller op for at skabe en bedre fremtid for min kommune, med fokus på en større økonomi til fremtidens velfærd. "

 • Hvem ønsker du som borgmester i din kommune?

  "Martin Iversen"

 • Hvem er dit politiske forbillede?

  "Anders Fogh"

OM Martin Iversen

Uddannelse: Erhvervsuddannelse

Beskæftigelse: Privat ansat/selvstændig

Stillede op første gang: Kommunalvalg 2021

Valgt første gang: Kommunalvalg 2021

Er du enig med Martin Iversen? Tag kandidattesten og få svaret

Martins svar på kandidattesten

Kandidattesten bliver til i samarbejde mellem DR og Altinget. Vi formulerer i fællesskab spørgsmålene, indhenter svar fra partierne og regner ud, hvem der svarer mest som dig. Kan du så stole på resultatet? Ja, men læs gerne Hvem formulerer spørgsmålene? Spørgsmål og svar om DR's kandidattest