Kandidat

Billede af Peder Key Kristiansen, opstillet i Region Nordjylland for Socialdemokratiet

Peder Key Kristiansen

Socialdemokratiet

Region Nordjylland

Mærkesager

 • 1

  Åbenhed om de politiske beslutninger og prioriteringer: Hvis vi vil bevare borgernes interesse for og opbakning til det politiske system og den offentlige sektor, så skal der være åbenhed om de beslutninger og prioriteringer som træffes. Det er gennem dialogen og udveksling af synspunkter at vi finder de bedste løsninger.

 • 2

  Bedre lægedækning og akutberedskab: Vi SKAL være sikre på at vi kan få hjælp når vi har brug for det - at vi kan få fat på en læge, en ambulance eller anden sundhedsfaglig hjælp hvis sygdom eller ulykke rammer - og den tryghed skal være der for os alle, uanset hvor vi har valgt at bo.

 • 3

  Udvikling i hele Nordjylland: Vores kommuner og erhvervsliv i yderområderne skal sikres gode udviklingsmuligheder. Dem skaber vi ved at fastholde de lokale uddannelsesinstitutioner, styrke den kollektive trafik og udbygge infrastrukturen i hele vores region - det styrker både bosætningen og vores erhvervsliv.

 • Hvorfor stiller du op til dette valg?

  "Jeg stiller op for at sikre fokus på 3 områder; Akutberedskabet, Sygehusene og Udviklingen i Nordjylland, og for at sikre åbenhed omkring de politiske beslutninger og prioriteringer."

 • Hvem er dit politiske forbillede?

  "Svend Auken (S)"

OM Peder Key Kristiansen

Uddannelse: Erhvervsuddannelse

Beskæftigelse: Leder

Stillede op første gang: Regionsrådsvalg 2021

Valgt første gang: Regionsrådsvalg 2021

Sociale medier og web:

Er du enig med Peder Key Kristiansen? Tag kandidattesten og få svaret

Peder Keys svar på kandidattesten

Kandidattesten bliver til i samarbejde mellem DR og Altinget. Vi formulerer i fællesskab spørgsmålene, indhenter svar fra partierne og regner ud, hvem der svarer mest som dig. Kan du så stole på resultatet? Ja, men læs gerne Hvem formulerer spørgsmålene? Spørgsmål og svar om DR's kandidattest