I dag er dagen, hvor stemmerne skal afgives, og hvor slagene efterfølgende skal udkæmpes i kommunerne, når der skal findes 98 nye - eller allerede siddende - borgmestre.
Men i nogle kommuner er det mildest talt svært at forudse, hvem der ender som sejrherrer og løber med borgmesterposten, og hvor aftenen i aften kan ende med stor dramatik.
DR's politiske analytiker Jens Ringberg giver her sit bud på ti kommuner, hvor det bliver ekstra spændende.
Bornholm
Spillet om magten på solskinsøen blev åbnet, da Winni Grosbøll (S) ved årsskiftet forlod sin borgmesterpost efter ti år.
Hendes tid i stolen er tæt knyttet til etableringen af Folkemødet i Allinge.
Efter en urafstemning valgte Socialdemokratiet på Bornholm den nu 72-årige Thomas Thors til spidskandidat. Han har tidligere været borgmester i kommunen.
Thors har imidlertid været i modvind frem mod valget, blandt andet om en kommunal spærretid, hvor man ville lukke kommunens institutioner for pressen i en periode.
Der er også voldsom debat om regionskommunens planer at bygge et nyt rådhus.
Op til valget har der været stor opmærksomhed om Enhedslistens spidskandidat på Bornholm, Morten Riis. Partiet nærer et håb om, at et kanonvalg kan gøre ham til øens borgmester.
Esbjerg
Tidligere var Esbjerg en rød by.
Dét ændrede sig, da Venstres Johnny Søtrup satte sig på borgmesterkontoret i 1994 – og blev siddende i 23 år.
Ved valget i 2017 blev han afløst af partifællen Jesper Frost Rasmussen, der med et smalt borgerligt flertal formåede at holde posten på Venstres hænder.
Nu satser Socialdemokraterne på at erobre Danmarks femtestørste by tilbage.
Det ligger et tæt opløb mellem Jesper Frost Rasmussen og Socialdemokratiets nye spidskandidat Jakob Lykke, der kommer fra den stærke esbjergensiske fagbevægelse.
Frederiksberg
Borgmester Simon Aggesen overtog posten i marts 2019. Han risikerer nu en lidt trist rolle i Det konservative Folkepartis historie: At være manden, der mistede partiets største kronjuvel, Frederiksberg Kommune.
Intet er afgjort før stemmerne er talt op. Men en boligsag har ikke hjulpet på hans muligheder for at fastholde borgmesterposten. Og så ændrer vælgersammensætningen sig i Frederiksberg Kommune i disse år.
Der kommer mange nye til, og kommunen har mange røde vælgere, når der er valg til Folketinget. De kan denne gang stemme på Enhedslisten-profilen Pelle Dragsted.
Aggesens største konkurrent er Socialdemokratiets Michael Vindfeldt.
Også Venstres Jan E. Jørgensen, der er kendt fra Folketinget og de radikales Lone Loklindt nærer borgmesterdrømme.
Kerteminde
Ud over Johannes Larsen Museet er den nordøstfynske by kendte for hidsige konstitueringsdramaer efter adskillige kommunalvalg.
Valget den 16. november kan udløse et nyt drama.
De konservative har et godt øje til Kerteminde, for valget i 2017 gik usædvanligt godt for partiets spidskandidat, Klavs Norup Lauridsen – som dog endte med at blive forbigået. I stedet gik borgmesterposten til socialdemokraten Kasper Ejsing Olesen, som fandt sammen med SF, Enhedslisten og Venstre.
Nu prøver Lauridsen igen. Og denne gang har Venstre og de konservative indgået en aftale om i det mindste at tale sammen, før de forhandler til anden side.
Hvordan det hele så ender, det afgør først vælgerne og siden partiernes forhandlere.
Kolding
Valget i Kolding tiltækker sig maksimal interesse, ikke mindst på grund af to meget kendte borgmesterkandidater. Men ingen kan udelukke, at en helt tredje politiker løber med posten.
De to kendte er:
Villy Søvndal, SF's tidligere formand – og endnu tidligere kommunalpolitiker i Kolding.
Og Eva Kjer Hansen, tidligere Venstre-minister i flere omgange – for nylig flyttet til Kolding, som hun længe har repræsenteret i Folketinget.
Kort fortalt står Venstre som parti stærkt i Kolding. Men det samme gør Villy Søvndal som person.
I baggrunden håber Socialdemokratiet, de konservative og de radikale at deres kandidat kan overhale Søvndal eller Kjer Hansen indenom på vejen til borgmesterkontoret.
Rebild
Den lille kommune i Himmerland har landets eneste radikale borgmester.
Leon Sebbelin repræsenterer blot tre ud af 25 pladser i byrådet, men har vist sig at være en eminent forhandler i det kommunale konstitueringsspil.
Nu skal han gøre forsøget igen. Denne gang stiller både Venstre og de konservative med nye spidskandidater.
Desuden spiller en lokal borgerliste, Den Sociale Fællesliste, en vigtig rolle i politikken i Rebild Kommune – også den liste rækker ud efter borgmesterposten.
Ringkjøbing-Skjern
Den vestjyske kommune er en af de få i landet, hvor Kristendemokraterne spiller en magtfuld og måske afgørende rolle, når stemmerne er talt op.
Partiets spidskandidat Kristian Andersen er populær. Ved valget i 2017 fik han flest personlige stemmer og havde kurs mod borgmesterposten.
Men Socialdemokratiets spidskandidat Søren Elbæk valgte i stedet at støtte Venstres Hans Østergaard, som så blev borgmester.
De tre politikere kæmper også denne gang om borgmesterposten i det, der engang var en drønsikker Venstre-højborg, men nu er en mere åben kampplads.
Silkeborg
Forventningen er, at de store kommunale partier, Socialdemokratiet og Venstre, kommer i tæt kamp om borgmesterposten i Silkeborg.
Lige nu er den besat af Venstres Steen Vindum. Han genvandt posten i 2017, men måtte have hjælp fra en overraskende kant, nemlig Alternativet, SF og de radikale.
Nu griber Socialdemokratiet igen ud efter posten, denne gang med ny spidskandidat – Helle Gade, der har siddet i kommunalbestyrelsen siden sidste valg.
Tønder
Tønders nuværende borgmester Henrik Frandsen havde egentlig forestillet sig, at han skulle stå i spidsen for Venstre ved valget den 16. november.
Men et flertal af Venstres medlemmer ville noget andet og valgte i stedet Martin Iversen som spidskandidat. Iversen havde ikke tidligere siddet i kommunalbestyrelsen.
Frandsen tog konsekvensen og forlod Venstre sammen med flere partifæller. Men han forlod ikke politik.
I stedet har han etableret Tønderlisten og forsøger nu at generobre sin borgmesterpost som spidskandidat for denne liste.
Ærø
Kampen om borgmesterposten på Ærø er mildest talt uforudsigelig.
For fire år siden tilfaldt posten socialdemokraten Ole Wej Petersen, som genopstiller. Men ikke som sit partis spidskandidat. Partiet har oplevet splittelse.
Adskillige partier har mod på borgmesterposten på Ærø ved valget, der også byder på hele tre lokallister, alle naturligvis med 'Ærø' i partinavnet.
Ved du, hvor du skal sætte dit kryds, når du går i stemmeboksen? Prøv DR's kandidattest til kommunal- og regionsrådsvalget her: