Nu bliver sommerhusstrid afgjort i retten

Nogle store sommerhuse ulovligt opført har sat sindene i kog i en lille ferieby.

- Philip og undertegnede er jo ikke uvenner, vi kan fint snakke sammen.

Sådan falder ordene fra Flemming Dan Nielsen, godt en måned efter at tv-kameraerne besøgte ham ved sommerhuset i Guldborgsund Kommune første gang.

Her små fire uger senere er både Flemming Dan Nielsen og Philip Antonakakis dog stadig mest enige om at være uenige, og der er ikke en løsning på vej uden om retssystemet. Ikke desto mindre er de begge glade for, at de deltog i programmet og lod Mette Frisk og Søren Pind forsøge at finde en udvej.

- Jeg synes, det møde med Søren og Mette og den snak, vi havde, var god, den kunne jeg godt tænke mig, at vi havde flere af, og jeg kunne godt tænke mig, at der var en mediator med, som ikke er part i sagen, forklarer Philip Antonakakis.

Rundbordssnak og gode intentioner har dog ikke bragt parterne nogen vegne, og derfor skal sagen om sommerhusene nu afgøres i retten. Her forventer Flemming Dan Nielsen, at udfaldet ender med nedrivning.

- Går den vores vej, så sejrer retfærdigheden, og så betyder det også, at husene skal rives ned.

Philip Antonakakis er glad for, at dialogen er blevet bedre, men håber ikke overraskende på et andet udfald.

Du kan se, hvad der er sket siden første besøg, i klippet i toppen af artiklen, og hvis du vil se hele programmet, skal du klikke her.

FacebookTwitter