Konservative trækkes i retten af reklamebureau for millionregning

De Konservative har tilsyneladende ikke betalt en regning på 1,7 millioner kroner til tidligere reklamebureau.

Den tidligere leder af De Konservative bliver snart kaldt til vidneskranken i Københavns Byret. Partiet bliver nemlig stævnet af reklamefirmaet Integral, for en ubetalt regning på 1,7 millioner kroner. (© DR)

Vælgerne vender ryggen til De Konservative, mens et tidligere reklamebureau går juridisk i kødet på partiet på grund af et udestående på 1,7 millioner kroner.

En ubetalt millionregning har fået De Konservatives tidligere reklamebureau til at stævne partiet, skriver BT.

Det er reklamebureauet Integral, der står bag stævningen. Integral har indsendt søgsmålet via bureauets advokat Kromann Reumert, og sagen om de 1,7 millioner ender derfor efter alt at dømme i Københavns Byret.

Sagen går rettens vej

I byretten vil konservative profiler som tidligere formand Lars Barfoed og tidligere partisekretær Martin Dahl blive indkaldt som vidner, skriver avisen.

Søren Skibsted, der er advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, bekræfter, at sagen om de 1,7 millioner kroner nu går rettens vej.

- Vi har indsendt en stævning, fordi vi mener, vi kan vinde sagen. Ellers afleverer vi ikke processkrifter af den slags. Og vi gør det, fordi alle andre muligheder er udtømt. Vi foretrækker jo at undgå, at sager af den slags ender i retten, siger han til BT.

Forventer at regninger bliver betalt

Forelagt BTs oplysninger bekræfter Integrals direktør, Casper Janns, at bureauet har stævnet De Konservative for i alt 1.775.000 kroner.

- Vi har det bedst med at stå bag vores kunder og kommenterer aldrig på detaljer i vores kundeforhold, men jeg kan bekræfte, at vi helt generelt forventer, at vores regninger bliver betalt. Det gælder selvsagt også for Det Konservative Folkeparti, siger Casper Janns til avisen.

Stævningen blev afleveret i mandags.

/ritzau/

Facebook
Twitter