Kristian Jensen overrasket over degradering: Jeg står ved, hvad jeg har sagt

Den tidligere Venstre-næstformand fik lørdag frataget alle sine poster i partiet efter kontroversielt interview.

Tidligere næstformand Kristian Jensen udtalte sig søndag aften for første gang, siden han blev frataget alle sine poster i Venstre. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Kristian Jensen blev lørdag strippet for sit ordførerskab og sine udvalgsposter i Venstre for at gå enegang udenom partiledelsen.

Beslutningen kom, efter at Kristian Jensen i et interview med Jyllands-Posten foreslog, at Venstre skulle gå sammen med regeringen, Radikale og Konservative om en stor reformpakke om velfærd, investeringer i infrastruktur og grøn omstilling.

Søndag kom så de første ord fra Kristian Jensen, der stillede op til interview med TV Midtvest.

Her afviste den tidligere Venstre-næstformand, at han er på vej væk fra partiet.

- Nej, jeg er ikke på vej væk fra Venstre. Jeg er Venstre-medlem af hjertet. Det har jeg været, siden jeg var 17 år, og det har jeg tænkt mig at være, til jeg bliver lagt i graven, lød det fra Kristian Jensen, som ikke havde regnet med, at Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen ville tage ordførerskab og udvalgsposter fra ham.

- Jeg afslører vist ikke nogen hemmelighed, hvis jeg siger, at det ikke var den reaktion, jeg havde regnet med, sagde Kristian Jensen, der trods degraderingen står ved sit interview med Jyllands-Posten.

- Jeg står ved, hvad jeg har sagt i interviewet. Jeg føler egentlig, at det, jeg sagde i interviewet, det ligger i forlængelse af Venstres politik, siger Kristian Jensen, der har accepteret partiledelsens beslutning om at degradere ham og nu ser fremad.

- Jeg løser de opgaver, som ledelsen beder mig om at løse.

Kristian Jensen har ikke ønsket at stille op til interview med DR Nyheder.

Kristian Jensens nu famøse interview med Jyllands-Posten kan læses her.

Facebook
Twitter