Formanden for Radikale Venstre i hovedstaden trækker sig

Bo Nissen Knudsen kan ikke længere stå inde for partiets spidskandidat Anna Mee Allerslev.

Bo Nissen Knudsen mener, at partiets spidskandidat til kommunalvalget i København har prioriteret at bruge sin tid på intriger internt i partiet. (Foto: Ida Guldbæk © Scanpix)

Formanden for Hovedstadens Radikale Venstre, Bo Nissen Knudsen, trækker sig fra sin post med øjeblikkelig virkning, fordi han ikke længere kan stå inde for spidskandidaten Anna Mee Allerslev.

- Jeg kan ikke længere stå inde for den måde som kommunalvalget i København håndteres på, og eftersom det er en af mine vigtigste opgaver som formand, må jeg forlade posten, siger han.

Anna Mee Allerslev har i den seneste tid været ude i et stormvejr, efter at det er kommet frem, at hun kvit og frit lånte Københavns Rådhus til sit bryllup i august. En sådan reception ville have kostet 65.000 kroner, og de penge har hun nu betalt.

Bo Nissen Knudsen mener, at den sag er blæst ud af proportioner, og det er ikke den, der er udslagsgivende for, at han trækker sig.

- Det er til gengæld ikke muligt for mig at stå inde for at vores spidskandidat, midt i stormvejret, har prioriteret at bruge sin tid på interne intriger i partiet og på systematisk og med talløse løgne at underminere partiforeningens demokratiske strukturer og beslutningsgange, skriver han i sit opslag, og fortsætter:

- Det er dem, jeg skal stå som garant for som formand, og det har jeg ikke kunnet. Så det er mig selv der har fejlet, og derfor er det mig der må gå.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk