LA-kredsformand om profils exit: 'Om hun så melder sig ind i Enhedslisten, vil jeg stadig holde af hende'

Christina Egelund meddelte sin afgang på en sms til sin kredsformand. Alligevel tog han pænt imod beskeden.

Han har delt massevis af flyers ud og hængt plakater op i lygtepælene for at få hende valgt for partiet Liberal Alliance.

Alligevel er der igen sure miner hos Christina Egelunds tidligere kredsformand over, at den tidligere toppolitiker nu har valgt at forlade partiet.

- Om hun så besluttede sig for at melde sig ind i Enhedslisten i morgen, så vil jeg stadig holde af hende, siger Michael Vajhøj, der er kredsformand for Liberal Alliance i Nordjylland.

Christina Egelund skrev en sms til sin tidligere kredsformand, at hun ville melde sig ud af partiet. Selvom der i dag ingen vrede er at spore hos den nordjyske formand, så var det alligevel en ubehagelige besked, der tikkede ind på telefonen.

- Det var ikke den sms, jeg havde håbet på lørdag aften. Det er en trist konklusion at drage, også for partiet.

- Der er mange frivillige heroppe, og jeg har også brugt rigtig meget tid på det. Det tror jeg også, min bedre halvdel vil nikke anerkendende til. Derfor er det et tab for partiet, siger Michael Valhøj i Det Politiske Talkshow på DR1.

Egelund: Tak for du tog godt imod beskeden

Det påvirker Christina Egelund at høre sin gamle partifælle fortælle om de mange mandetimer, der er blevet brugt for at få hende valgt.

- Jeg havde en masse vidunderlige mennesker, som tog fri fra arbejde og brugte deres tid på at hjælpe mig og hænge valgplakater op og pille ned igen. Det, synes jeg, har været det værste.

Samtidig er hun lettet over, at Michael Valhøj har valgt at tage pænt imod hendes udmeldelse.

- Michael, tusind tak for at du tog så godt imod beskeden, siger Christiana Egelund og understreger, at hun og den tidligere kredsformand stadig er gode venner.

Du kan se hele Det Politiske Talkshow her.