LA truer regeringen: Kræver skattereform i foråret

Anders Samuelsen (LA) kan ikke garantere, at regeringen sidder efter grundlovsdag, hvis der ikke kommer en skattereform i foråret.

LA-leder Anders Samuelsen tror på, at regeringen lever op til regeringsgrundlaget, men hvis ikke holder den ikke efter grundlovsdag, siger han. (Foto: MATHIAS BOJESEN © Scanpix)

LA kan ikke garantere, at regeringen sidder efter grundlovsdag, hvis den ikke lever op til regeringsgrundlagets mål om skattereform i foråret, siger Samuelsen.

Det siger Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, der dog er overbevist om, at regeringen vil holde sit løfte i regeringsgrundlaget.

- Jeg har fået et opkald fra finansministeren, og han garanterer mig, at regeringen selvfølgelig vil leve op til sit regeringsgrundlag. Så længe han garanterer mig det, så giver jeg også en garanti for, at den her regering den lever, siger han.

- Men omvendt er det selvfølgelig også sådan, at hvis regeringen ikke lever op til regeringsgrundlaget, hvor der står, at der skal komme skatteforhandlinger i foråret, så kan vi heller ikke garantere, at regeringen sidder efter grundlovsdag, siger Anders Samuelsen.

/ritzau/

FacebookTwitter