Tema Eva Kjer Hansen-sagen

Liberal Alliance: Det er en krise mellem Konservative og regeringen

Både Dansk Folkeparti og Liberal Alliance har forladt blå bloks krisemøde, som blev indkaldt af Lars Løkke Rasmussen.

Simon Emil Ammitzbøll (LA) støtter fortsat op om regeringen og Eva Kjer Hansen efter blå bloks krisemøde. (Foto: JENS ASTRUP © Scanpix)

Liberal Alliances politiske ordfører, Simon Emil Amnitzbøl, har for kort tid siden forladt blå bloks krisemøde, som statsminister Lars Løkke Rasmussen indkaldte til, efter De Konservative tidligere i dag har mistet tilliden til miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V).

Eva Kjer Hansen-sagen

Eva Kjer Hansen måtte trække sig som fødevare- og miljøminister, efter at de konservative havde udtrykt mistillid til hende, og der opstod en regeringskrise. Esben Lunde Larsen har nu overtaget ministerposten.

Gå til tema

- Det er en krise mellem Konservative og regeringen. Det er derfor, vi og Dansk Folkeparti har forladt drøftelserne, siger politisk ordfører Simon Emil Ammitzbøll:

Klik på play.

Han slår samtidig fast, at Liberal Alliance fortsat bakker op om regeringen og Eva Kjer Hansen.

- Vi bakker op om regeringen og bakker 100 procent op om Eva Kjer Hansen, som vi syntes er en dygtig minister, der har forhandlet på en ordentlig måde.

- Det Konservative Folkeparti må se, om de har en vej ud af den krise, de har bragt det borgerlige Danmark i, lyder det endvidere fra Simon Emil Amnitzbøll.