Løkke går live på Facebook: Vil fortælle om ny plan

I aften er statsministeren klar til at sende live på Facebook for at oplyse vælgerne om, hvorfor der er brug for en 2025-plan.

Lars Løkke er meget aktiv på de sociale medier. (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

Hvorfor er der brug for en plan for 2025 allerede nu? Og hvad vil Venstre-regeringen opnå med den?

Det vil Danmarks statsminister, Lars Løkke Rasmussen (V), give svar på, når han i aften klokken 20 sender live på Facebook, skriver han på sin Facebookside.

Statsministeren vil dog ikke afsløre, hvad planen indeholder - det vil først blive præsenteret på et pressemøde i morgen klokken 10.

Det er ikke første gang, at Lars Løkke Rasmussen bruger Facebook til at sende live. Sidst var den 29. juli fra Demokraternes konvent i Philadelphia, USA.

- Jeg har ikke nogen som helst ide, om nogen kan høre, hvad jeg siger her. Jeg står her i Philadelphia. Klokken er ved at være midnat. Demokraternes konvent er lige ved at slutte, lød det dengang fra statsministeren.

Lars Løkke har også sendt live fra Tour de France og fra sin sommerferie i Hirtshals, og han bruger i det hele taget sociale medier meget aktivt til at fremlægge sine holdninger og vise, hvad han laver ud over at færde sig i Statsministeriet.

Udover Facebook er statsministeren også aktiv på Twitter, og han satte den danske journaliststand på overarbejde, da han tilbage i februar midt under Eva Kjer Hansen-sagen antydede, at regeringens dage kunne være talte.

https://twitter.com/larsloekke/status/702207541867110400

Facebook
Twitter