Moderaterne er ikke fyldt et år endnu.
Lars Løkke Rasmussens parti, dannet i kølvandet på hans hårde brud med Venstre, blev først stiftet 5. juni sidste år.
Men selvom partiet altså nærmest er et spædbarn, er det allerede blevet en helt central del af dansk politik. Folketingets tredje største parti med plads i regeringen. Endda en regering dannet hen over midten efter Løkkes ide.
Derfor var det da også en hyldesttale, formanden holdt til sit purunge parti, da han tidligere i dag gik på talerstolen til partiets første ordinære årsmøde i Vejle.
En hyldest, han sluttede af med et verbalt nik til tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt.
- Ved i hvad. For at citere en anden tidligere statsminister: Vi gjorde det, udbrød han til stor applaus fra de hundredevis af partimedlemmer.
En henvisning til Thorning-Schmidts tale på valgaftenen i 2011, hvor hun og Socialdemokratiet overtog regeringsmagten - fra Lars Løkke Rasmussen selv, der dengang var formand for Venstre.
Inden da havde han rost partimedlemmerne for at have skabt et parti ud af ingenting, og siden stiftelsen sidste år at have kørt en valgkamp, der altså gav partiet 16 mandater i Folketinget.
Begyndte med sundhedspolitik
Efter hyldesten var der også politik på hylderne hos udenrigsministeren. I klassisk Løkke-stil åbnede han de poilitiske emner med at tale om sundhedspolitik og om en kommende sundhedsreform.
- En akutplan har vi fået. Og om lidt tager vi fat i den store opgave, det er at nyindrette sundhedsvæsnet for fremtiden, sagde han.
Sådan en sundhedsreform skal ifølge Løkke "tage livtag med geografisk ulighed og skabe sammenhæng, så patienter ikke forsvinder i en bermudatrekant af kommuner, sygehuse og egen læge".
Det er da heller ikke underligt, at det netop sundhedspolitikken var første punkt på dagsordenen for Lars Løkke Rasmussen, siger DR's politiske analytiker, Jens Ringberg.
- Det skyldes ikke bare, at SVM-regeringen meget snart nedsætter en Sundhedsstrukturkommission, der skal gentænke hele det danske sundhedsvæsen.
- Det skyldes også, at sundhedsområdet er ekstremt vigtigt for Løkke og Moderaterne - og formentlig også årsagen til, at mange danskere stemte på Moderaterne. Udover, altså, at Løkke udmærket ved, at vælgerne kommer til at bedømme SVM på sundhedspolitikken, siger han.
Må ikke glemme Ukraine
Både klimapolitik, velfærdsreformer og forsvaret fik også en tur i talen, ligesom krigen i Ukraine fyldte for Lars Løkke Rasmussen, der har været udenrigsminister i 100 dage.
- Vi skal udbygge vores forsvar, og prioritere det op mod alt det andet, vi også gerne vil. Derfor er det godt, at danskerne har engageret sig der.
- Ukrainerne kæmper ikke bare deres egen kamp. De kæmper vores kamp. Vores kamp for frihed. En frihed, vi måske er kommet til at tage lidt for givet, sagde Løkke til applaus fra salen.
Efter talen blev Løkke - knapt så overraskende og helt uden modkandidater - genvalgt som politisk leder for partiet af de 455 stemmeberettigede partimedlemmer.
Moderaterne er lykkedes med en del. I hvert fald at blive repræsenteret, endda stort, i Folketinget, og med at blive en del af en flertalsregering hen over midten.
Men selvom Lars Løkke Rasmussen og de mange moderater er begejstret for det, har vælgerne taget knapt så pænt imod den nye regering.
Regeringen taber opbakning
I de første 100 dage er de tre partier i regeringen gået så meget tilbage i målingerne, at det ville koste 20 mandater, hvis der var valg.
Lars Løkke Rasmussen, ophavsmand til idéen om regeringen hen over midten, lader sig dog ikke bekymre af den slags, sagde han til de fremmødte journalister efter talen.
- Man skal tage meningsmålinger alvorligt, men man skal heller ikke gå ned over dem. Der er rigtig lang tid til næste folketingsvalg, og i virkeligheden er vi slet ikke kommet i gang endnu.
- Jeg føler mig rimelig tryg ved, at når vi kommer i gang, kan danskerne også se, at der er et perspektiv i den her regering, lød det.
I den seneste meningsmåling, som Epinion har lavet for DR, går alle tre regeringspartier tilbage i forhold til valget sidste år:
Faktisk har regeringen valgt at "tage skyklapper på" i forhold til meningsmålingerne, må man forstå.
- Det hører med til historien, at der er heller ikke noget alternativ til den her regering. Det kan godt være, den her regering ikke har flertal i målingerne, men der er jo ikke noget alternativ.
- Den eneste, der kan vælte den her regering, det er regeringen selv, og det har vi ingen ambition om, sagde han.
Du kan høre Lars Løkke Rasmussen tale meget mere om regeringens første 100 dage i DR's politiske podcast, Slotsholmen: