Louise Frevert: Send muslimer i russisk fængsel

DF's borgmesterkandidat i København, Louise Frevert, har fjernet udtalelser om, at man skulle sende kriminelle muslimer i russisk fængsel, fra sin hjemmeside. Også sammenligninger mellem muslimer og cancer har hun fjernet.

DF's borgmesterkandidat i København, Louise Frevert, er på sin hjemmeside kommet med særdeles skarpe angreb på muslimer, skriver Politiken og Information.

"De mener, at det er deres ret at voldtage danske piger og slå danske borgere ned for fode" var blot et af de udfald, som indtil i dag kunne læses på www.louisefrevert.dk.

"Vore love forbyder os at dræbe vore modstandere officielt, så vi har kun den mulighed at fylde vore fængsler med disse kriminelle", stod der blandt andet også.

Hun konstaterer, at danske fængsler er fyldte. Derfor når hun frem til, at man nok skal »tænke i andre baner, og f.eks. modtage et russisk tilbud om at opbevare småslynglerne i russiske fængsler for kr. 25 pr. dag.

Docent i strafferet, Jørn Vestergaard, siger til Politiken, at det er langt på den anden side af grænsen for, hvad straffeloven tillader.